Du er her: Framside / Om Nei til EU / Fokus / Vervekampanjen 2017

Vervekampanjen 2017

Nei til EU gjennomfører landsomfattende vervekampanje i ukene 16 og 17. I perioden 18. april til 1. mai vil det gjennomføres ulike vervetiltak i hele organisasjonen og over hele landet. 

BLI MEDLEM

Her vil du finne nyttig informasjon for kampanjeaktivitet og oppdateringer på hva fylkes- og lokallag gjør rundt omkring i landet.

   
© Rigmor Tollan
Artikkel (enkel)

Hedmark Nei til EU har utnevnt Idar Tollan til vervegeneral. Han er drivkraften i vervearbeidet i fylket, og får store resultater.

Sølvi Helene Møinichen (t.v.) og Anna Nordlund frå Hordaland Nei til EU på vervestand i Bergen sentrum.
© Sindre Humberset
Artikkel (enkel)

– Det er mykje kjekke folk som stopper og veldig kjekt å stå på stand sammen med andre hyggelege Nei til EU-folk, seier Sølvi Helene Møinichen.

© Karl-Sverre Holdal
ikon for Artikkel (vanlig)

Hedmark Nei til EU har allerede vervet 45 nye medlemmer

Som i 2016 satser Nei til EU på en kompakt toukers vervekampanje de to siste ukene i april. Målsetningen for vervekampanjen er 1000 nye medlemmer.  – Hedmark Nei til EU har allerede kommet godt i gang med medlemsvervingen. Men vi har en rekke planlagte aktiviteter i kampanjeukene, som åpne møter og stands ulike steder i fylket som vi skal gjennomføre, sier fylkesleder Kari Gjems.

Kathrine Kleveland og Hilde Nylén første mai 2016
© Kristin Brenna
ikon for Artikkel (vanlig)

Vervekampanjen 2017: – Vi skal verve minst 1000 nye medlemmer

Som i 2016 satser Nei til EU på en kompakt toukers vervekampanje de to siste ukene i april. Målsetningen for vervekampanjen er 1000 nye medlemmer.

Sist oppdatert 7. april 2017

Nei til EU

Schweigaards gate 34 B
0191 Oslo

neitileu(at)neitileu.no

  • Telefon: 22 17 90 20
Lik oss på Facebook