Du er her: Framside / Aktuelt / Nytt fra Nei til EU / Vervet 57 på landsmøtet
Kathrine Kleveland på talerstolen under landsmøtet i Svolvær 2015
© Eivind Formoe

Kathrine Kleveland på Nei til EUs landsmøte 13.-15. november 2015 i Svolvær. 

Vervet 57 på landsmøtet

– Enhver levende organisme må ha næring, og for en organisasjon er nye medlemmer den beste næring. Vi er mange, men vi har alltid plass til og ønsker oss flere medlemmer, sier Kathrine Kleveland.

Etter en kjapp opptelling av vervelappene fra vervedugnaden på landsmøtet har vi fått 57 positive svar. Tradisjonen tro har landsmøtet i Nei til EU alltid et vervepunkt, der delegatene driver praktisk vervearbeid. På grunn av ivrige debattanter tidligere på programmet, ble det bare en knapp time til vervepunktet, men likevel klarte delegatene å få inn 57 nye medlemmer.

– Det er fantastisk flott at vi fikk nesten 60 nye medlemmer på landsmøtet, sier Kathrine Kleveland, gjenvalgt leder i Nei til EU.

– Jeg håper alle egne medlemmer vil gjøre en innsats for å verve flere. Til deg som ikke er medlem og vil bli med i Nei til EU finner du informasjon her.

– Mange medlemmer gir oss enda mer makt, som den viktige grasrotorganisasjonen vi er. Flere må få mulighet til å påvirke, og få tilgang til informasjonen vår gjennom et medlemskap, sier Kleveland. 

Nei til EU

Schweigaards gate 34 B
0191 Oslo

neitileu(at)neitileu.no

  • Telefon: 22 17 90 20
Lik oss på Facebook