Du er her: Framside / Aktuelt / Nytt fra Nei til EU / Vårens fylkesledersamling
© Eivind Formoe/NtEU

Leder Kathrine Kleveland og generalsekretær Vigdis Hobøl leder fylkesledersamlinga 23. februar 2015.

Vårens fylkesledersamling

26 deltagere var påmeldt på fylkesledersamlingen i Nei til EU 23. februar, hvert fylke kunne stille med to representanter. Samlingen på Frivillighetshuset på Tøyen startet dagen med politiske orienteringer om faglig opprop mot EØS ved Boye Ullmann, TTIP og TISA-forhandlingene ved Benedikte Pryneid Hansen og EØS og kommunene ved Ådne Naper. Alle tre innlederne var fra arbeidsutvalget i Nei til EU.

Fylkeslederne deltok aktivt gjennom dagene i friske og gode diskusjoner. De hadde også fire minutter hver der de delte planer og erfaringer fra egne fylker i tillegg til at dagen ble avsluttet med åpen post/politisk verksted. Generalsekretær Vigdis Hobøl og leder Kathrine Kleveland fikk konkrete og viktige tilbakemeldinger og innspill.

Det foregår et evalueringsarbeid av Nei til EUs jubileumsåret 2014. Fylkeslederne ble orientert om arbeidet og fikk uttale seg om hvordan de hadde opplevd blant annet jubileumsstafetten landet rundt i fjor. Organisasjonssekretær Trude Koksvik Nilsen og prosjektleder for 2014-kampanjen Eva Marie Mathisen ledet denne bolken og viste blant annet mange bilder fra jubileumsåret.

Helt praktisk ble fylkeslederne også satt til å skrive plakater med EØS-budskap, som etterpå ble fotografert. Det skapte både latter og engasjement og diskusjon om tydelige og gode budskap som skal benyttes videre på nett og trykk

Leder Kathrine Kleveland oppsummerer dagen og sin første fylkesledersamling med at det drives godt og viktig arbeid rundt i alle fylkene, men også at det trengs samlingspunkt, som fylkesledersamlingene, der vi kan inspirere og lære av hverandre til felles videre innsats!

© Eivind Formoe/NtEU
© Eivind Formoe/NtEU
© Eivind Formoe/NtEU

Nei til EU

Schweigaards gate 34 B
0191 Oslo

neitileu(at)neitileu.no

  • Telefon: 22 17 90 20
Lik oss på Facebook