Du er her: Framside / Aktuelt / Nytt fra Nei til EU / Ungdom mot EU sitt lan...
Landsmøtesalen UmEUs landsmøte 2010

Ungdom mot EU sitt landsmøte 2010

I helgen var det duket for Ungdom mot EUs 19. landsmøte. 130 ungdommer fra hele landet samla seg for å bestemme hva organisasjonen skulle sysle med i løpet av 2010, og for å velge ny ledelse.

Av gledelige nyheter på landsmøtet var medlemsveksten i 2009. Til tross for mørke tall i begynnelsen av desember, klarte organisasjonen å øke fjorårets medlemstall med rundt 40 medlemmer. Dette til tross for at beløpet rundt første gangs verving har økt fra 20 kr til 50 kr.

Ungdom mot EU har også fått ny ledelse i løpet av landsmøtet.

Tale Marte Dæhlen er valgt til ny leder av Ungdom mot EU. Tale er 25 og fra Hadeland i Oppland. Hun har bakgrunn fra PRESS – Redd Barna Ungdom og fra Operasjon Dagsverk og Elevorganisasjonen. Tale har også lang fartid i Ungdom mot EU med medlemsnummer på 1000-tallet.

Karoline Runestad er valgt som ny generalsekretær i Ungdom mot EU. Karoline er 20 og fra Stavanger. Hun har bakgrunn fra Sosialistisk Ungdom hvor hun har jobba som både fylkessekretær og valgkampsekretær.

Følgende blei også valgt til sentrastyret i Ungdom mot EU:

Nestleder: Eirik Solbø Lie fra Oslo

Styremedlem: Ida Beate Lunde fra Hamar

Styremedlem: Arnfinn Storsveen fra Lillehammer

Styremedlem: Lene Pettersen fra Arendal

Styremeldem: Martin Giseth fra Gjøvik

Styremedlem: Helen Ingrid Andreassen fra Oslo

Styremedlem: Kaur Grønlien fra Trøgstad

Kontoret til Ungdom mot EU vil benytter annledningen til å hilse alle EU motstandere, unge og eldre, og ønske alle sammen et godt arbeidsår!

Nei til EU

Schweigaards gate 34 B
0191 Oslo

neitileu(at)neitileu.no

  • Telefon: 22 17 90 20
Lik oss på Facebook