Du er her: Framside / Aktuelt / Nytt fra Nei til EU / Troms og Finnmark Nei...

Troms og Finnmark Nei til EU har fått nytt kontor

Nå kan du finne regionsekretæren sentralt plassert i Storgata i Tromsø. 

3. august flyttet regionsekretær Wibeke Bergheim inn i nye lokaler og kontorer i Storgata 88 i Tromsø, på sørsiden av Burger King.  I bygget finner vi også Amnesty Internasjonal, Redd Barna, Natur og Ungdom, Framtiden i våre hender og Tromsø Musikkråd. Slik deler nå Nei til EU kontor med andre ideelle organisasjoner, noe som selvsagt er veldig gledelig da man kan lære av hverandre. Bergheim finner du i andre etasje.

Lokalene har også et møterom med plass til 10 personer, som særlig fylkesstyret i Troms vil benytte seg av, men også Tromsø-laget. Her vil også alt av materiell bli lagret, slik som roll-ups, standbukk, løpesedler og paroler, for enkel tilgang bruk på arrangementer. Det være seg på stand i storgata eller på konferanser og åpne møter vi vil holde.

Høy aktivitet både i Finnmark og Troms Nei til EU 

Det vil i år som tidligere år være høy aktivitet i begge fylkeslagene, både i Finnmark og Troms. I Finnmark planlegges blant mye annet en fylkesstyresamling med skolering i Kirkenes på september, og en større konferanse om EØS-avtalen i Alta i november. I Tromsø gjester EL & IT Forbundets Jan Olav Andersen byen 3. oktober for å holde en innledning om EØS og arbeidslivet.

Det er også verdt å nevne at i Målselv ble det holdt en meget vellykket møte i vår om den skremmende og hemmeligholdte Tisa-avtalen. Vi vil nok se flere slike åpne møter, også i distriktene både i Troms og Finnmark. Følg med på Nei til EUs aktivitetskalender for alle arrangementer.

Skriv under mot EØS-avtalen

Samtidig vil det være full fokus på å samle inn underskrifter mot EØS-avtalen, noe som samtlige av Nei til EUs fylkeslag jobber med. Ønsker du å skrive under, finner du muligheten her. Nettstedet ble lansert 1. juli og allerede nå har nær 3000 skrevet under. 

Bli aktiv i Nei til EU 

Fylkesstyrene vil også jobbe for å vitalisere kommunekontaktnettverket sitt, der flere av de som har sittet i mange år nå ønsker avløsning. Mer informasjon om dette vil komme som innstikk til neste Standpunkt i de aktuelle fylkene. Men vi kan si allerede nå at vi vet at flere av dere ønsker å bli mer aktive i Nei til EU, både når det gjelder engasjement mot EØS-avtalen, og TTIP og Tisa. Nøl ikke med å ta kontakt, for vi trenger alle gode krefter på lag.

Bergheim har kontortid alle hverdager fra 08.30 – 16.00, og hun ønsker gamle og nye medlemmer velkommen innom for en hyggelig prat og en kopp kaffe eller te.

Ønsker du å bli medlem, eller bli aktiv i Nei til EU? Ta kontakt med Wibeke Bergheim på telefon: 99 55 85 48 eller e-post: wibeke.bergheim@neitileu.no

Nei til EU

Schweigaards gate 34 B
0191 Oslo

neitileu(at)neitileu.no

  • Telefon: 22 17 90 20
Lik oss på Facebook