Du er her: Framside / Aktuelt / Nytt fra Nei til EU / Organisasjons- og admi...

Om Nei til EU

Ditt fylke

Organisasjons- og administrasjonsmedarbeider (midlertidig)

Nei til EU er en tverrpolitisk organisasjon med omtrent 27 000 medlemmer, 19 fylkeslag og over 100 lokallag. Organisasjonen har 18 ansatte, og hovedkontoret er i Oslo sentrum.

Nei til EU lyser ut en midlertidig stilling som organisasjons- og administrasjonsmedarbeider i 50–100 % fra 1. september til og med 31. desember.

Medarbeideren vil være involvert i store deler av Nei til EUs arbeid. Viktige arbeidsoppgaver vil være: 

  • utføre sekretæroppgaver for fylkeslag
  • utføre diverse organisasjonsoppgaver, blant annet følge opp vedtatte kampanjer og bistå i organisasjonens møter og arrangement.
  • utføre diverse kontoroppgaver ved kontoret

Nei til EU er inne i en omstillingsprosess, og stillingen opprettes for å utføre konkrete organisasjons- og administrasjonsoppgaver for å avlaste øvrige ansatte. Det må påregnes noe kvelds- og helgearbeid og reising i stillingen. Det er mulighet for at stillingen forlenges.

Vi søker en selvstendig og ansvarsbevisst person med solid organisasjonserfaring og stor arbeidskapasitet. Politisk interesse og god muntlig og skriftlig framstillingsevne er en forutsetning. Det forutsettes at søkere deler Nei til EUs hovedmål. Personlig egnethet tillegges vekt.

Arbeidssted er Nei til EU sitt sentrale kontor i Oslo. Stillingen er lønnet i lønnstrinn 36–50 i Statens lønnregulativ. 

Vi oppfordrer alle som er kvalifisert, til å søke jobb hos oss uansett alder, kjønn, funksjonsevne, etnisk bakgrunn eller seksuell orientering. Har du spørsmål, kontakt generalsekretær Vigdis Hobøl tlf. 22 17 90 32/924 92 290. Søknad med CV sendes til vigdis.hobol@neitileu.no innen 26.08.2013.

Nei til EU

Schweigaards gate 34 B
0191 Oslo

neitileu(at)neitileu.no

  • Telefon: 22 17 90 20
Lik oss på Facebook