Du er her: Framside / Aktuelt / Nytt fra Nei til EU / - Nei til EU vokser og...

- Nei til EU vokser og blir sterkere!

- Nei til EU er klare til en ny debatt om utviklingen i EU og Norges forhold til unionen. Denne debatten skal vi vinne. Vi har de beste argumentene og de fleste aktivistene, sier Nei til EUs leder Sigbjørn Gjelsvik.

Nei til EUs organisasjonssatsing har allerede gitt resultater. Organisasjonen har fått over 500 nye medlemmer i januar og februar. Ungdom mot EU har på samme tid fått over 400 nye medlemmer.

- Vi må regne med et ja-flertall på meningsmålingene fortsatt en tid framover. Men vi ser allerede at ja-flertallet har blitt mindre på de nyeste meningsmålingene. Vi regner med at vi er tilbake på et nei-flertall i god tid før en eventuell ny folkeavstemning, sier Sigbjørn Gjelsvik.

- Når jeg møter Nei til EU-ere rundt i landet er stemningen høy, og de er alle klare til kamp. Det er morsommere å drive EU-debatt når det er litt spenning rundt spørsmålet, sier Sigbjørn Gjelsvik.

- Fusa Nei til EU har ikke hatt mye aktivitet siden 1994. Nå har de hatt nytt oppstartsmøte med 60 deltakere, og de planlegger kvinnekonferanse i samarbeid med Hordaland Nei til EU i løpet av våren, sier Sigbjørn Gjelsvik.

- Grunnlaget for å si nei er sterkere enn noen gang. EU reiser uoverstigelige murer mot den tredje verden. EU opptrer globalt som en brutal handelsblokk som setter egne interesser langt over ønsket om utvikling i den tredje verden, sier Sigbjørn Gjelsvik.

- Samtidig gjør EU det vanskeligere for medlemslandene å opprettholde eller utvikle gode velferdsordninger. sier Sigbjørn Gjelsvik, leder i Nei til EU.

Nei til EU

Schweigaards gate 34 B
0191 Oslo

neitileu(at)neitileu.no

  • Telefon: 22 17 90 20
Lik oss på Facebook