Du er her: Framside / Aktuelt / Nytt fra Nei til EU / Nei til EU støtter Glo...

Nei til EU støtter Globaliseringskonferansen 2014

Som er en del av nettverket Norges Sosiale Forum (NSF) er Nei til EU glade for å bevilge 10 000 kr til årets globaliseringskonferanse. 

Årets konferanse skal holdes 30. oktober til 2. november på Folkets hus i Oslo.

Nei til EU setter stor pris på arbeidet som NSF legger ned i Globaliseringskonferansen, en konferanse som i særklasse samler flest deltakere fra motkreftene i Norge mot den usosiale politikken som føres av EU og de andre stormaktene. Nei til EU vil også i år arrangere flere seminarer i løpet av konferansen.

Særlig er vi opptatt av de sosiale og politiske konsekvensene av den økonomiske krisa i EU. Høyrekreftene styrker seg, både ved at regjeringer og bedrifter benytter anledningen til usosiale kutt i velferdsgoder og lønninger, men også ved at ekstreme og udemokratiske høyrekrefter er på frammarsj i land etter land.

Nei til EU ønsker lykke til i arbeidet med Globaliseringskonferansen 2014!

 

Årets tema: Frihet
Globaliseringskonferansen 2014 vil være en bidragsyter til å gjenerobre begrepet frihet. Gjennom et dypdykk i tre hovedspor vil vi legge til rette for at ulike miljøer kan møtes for diskutere og skape en dypere forståelse av frihet. Under temaet frihet har vi valgt tre spor: Norges rolle i verden, Europa brenner og Norge i forandring. Vi jobber med å få på plass kjente og dyktige innledere innenfor disse tre sporene, både fra Norge og utlandet.

Lenke: globalisering.no

Nei til EU

Schweigaards gate 34 B
0191 Oslo

neitileu(at)neitileu.no

  • Telefon: 22 17 90 20
Lik oss på Facebook