Du er her: Framside / Aktuelt / Nytt fra Nei til EU / - Nei til EU gratulere...

- Nei til EU gratulerer nei-regjeringa

- Nei til EU er svært godt fornøyd med ei regjering som har flertall av EU-motstandere, sier Heming Olaussen, leder i Nei til EU.

I tillegg til SVs fem og Senterpartiets fire ministere, er også Aps kulturminister Trond Giske og fiskeriminister Helga Pedersen motstandere av norsk medlemskap i den europeiske union. De 11 EU-motstanderne er dermed i flertall i regjeringa.

- Nei til EU vil spesielt gratulere våre tidligere nestledere Helen Bjørnøy og Terje Riis-Johansen med statsrådspostene, sier Heming Olaussen.

Nei til EU hilser også de kjente EU-motstanderne Hege Solbakken og Bård Vegard Solhjell velkommen som statssekretærer ved Statsministerens Kontor (SMK).

- Regjeringa vil nå være i takt med folket i EU-saken. Vi gleder oss over at Norge får ei regjering som har et flertall av EU-motstandere og at meningsmålingene viser at regjeringa og folket er på linje, sier Olaussen.

- Nei-regjeringa vil også være det beste utgangspunktet for å kunne utnytte handlefriheten utenfor EU og å unngå den passive EU-tilpasningen, sier Heming Olaussen.

For mer informasjon eller kommentarer, ring Heming Olaussen på 901 55 894.

Nei til EU

Schweigaards gate 34 B
0191 Oslo

neitileu(at)neitileu.no

  • Telefon: 22 17 90 20
Lik oss på Facebook