Du er her: Framside / Aktuelt / Nytt fra Nei til EU / Kjell Iversen har gått...

Kjell Iversen har gått bort.

Det er med sorg vi har mottatt budskapet om Kjell Iversens død. Han døde plutselig 14.april, kun 59 år gammel. Kjell var en viktig person i den norske nei-bevegelsen. Som fagligsekretær før forrige EU-kamp var Kjell en del av ei lita tue som veltet et stort lass. Det vil vi alltid huske han for.

Med en solid bakgrunn fra fagbevegelsen, blant annet som mangeårig tilsatt i Norsk Arbeidsmandsforbund, var Kjell en styrke for Nei til EUs faglige arbeid fram mot EU avstemningen i 94. Best husker vi hans innsats i forkant og under LO-kongressen som endte med et historisk neiflertall.

Kjell var opptatt av EU-saken inntil det siste, og var en viktig lagspiller i kampen mot tjenestedirektivet. Han bidro til APs eneste klare vetovedtak og kom jevnlig med gode råd til de sosialdemokratiske EU-motstanderne. Kjell var alltid en klar røst for kampen mot EU-medlemskap i Arbeiderpartiet.

For alle kloke ord, strategiske vurderinger og utrettelige innsats vil vi alltid være Kjell takknemlig. I Nei til EU vil han være dypt savnet.

Torunn K. Husvik, nestleder Nei til EU

Nei til EU

Schweigaards gate 34 B
0191 Oslo

neitileu(at)neitileu.no

  • Telefon: 22 17 90 20
Lik oss på Facebook