Du er her: Framside / Aktuelt / Nytt fra Nei til EU / Kathrine vervet 14 med...
Kathrine Kleveland og Hilde Loftesnes Nylén i 1. mai-toget 2016.
© Kristin Brenna

Kathrine Kleveland og Hilde Loftesnes Nylén, generalsekretær i Nei til EU, delte ut TISA-løpesedler i 1. maitoget i Oslo.

Kathrine vervet 14 medlemmer

Mange har vært flinke i verveperioden, men sjefen sjøl måtte jo også bidra. Så langt har hun vervet 14, og hun gir seg ikke der.

– Jeg liker å verve jeg, og jeg vil jo gjerne ha med flere på laget!

Nei til EU-leder Kathrine Kleveland har vervet på møter, vervet via Facebooksiden sin, vervet i 1. maitoget, men de fleste har hun fått ved å ta telefonen fatt og ringe.

Ønsker nye medlemmer velkommen

– Vi er glade for hvert eneste av de 23 000 medlemmene vi har, men vi vet at det stadig må verves nye. Velkommen på laget til alle dem som har sagt ja til være med i Nei til EU i de to verveukene vi har hatt, sier Kathrine Kleveland.

– Og fortsatt har vi plass til mange flere, så ønsker du å bli med på laget så meld deg inn på nettsidene våre .

Hvorfor bli medlem?

Nei til EU hadde vervekampanjeuker fra 18. april til 1. mai, og i den perioden var det verveaktivitet i hele organisasjonen. Men Nei til EUs vervekampanje er ikke over med kampanjeukene.

– Nei til EU vil fortsette å jobbe for folkestyre, demokrati og selvstyre, og derfor er vi også aktive i kampen mot de udemokratiske handelsavtalene TTIP og TISA som det forhandles om nå, sier Kathrine.

Her har vi samlet noen gode grunner til å bli medlem i Nei til EU.

Andre gode vervehistorier og nyheter fra verveukene kan du lese på kampanjesidene .

Det er mange måter for fylkes- og lokallag, samt aktivister å delta i vervearbeidet. Her foreslår vi noen mulige vervetiltak som dere kan bruke.

Nei til EU

Schweigaards gate 34 B
0191 Oslo

neitileu(at)neitileu.no

  • Telefon: 22 17 90 20
Lik oss på Facebook