Du er her: Framside / Aktuelt / Nytt fra Nei til EU / – Ja-sida bør legge bo...
Heming Olaussen

– Ja-sida bør legge bort EU-drømmene sine!

En glad Heming Olaussen kommenterer NRKs rekordmåling:

– Ja-sida bør legge bort EU-drømmene sine og innta en mer realistisk og positiv innstilling til Norge som sjølstendig land utenfor EU, og se de mulighetene dette gir oss, sier Nei til EUs leder Heming Olaussen i en kommentar til dagens meningsmåling som viser rekordtallene 55,8% nei og bare 30,6% ja til EU.

Samtlige meningsmålinger de siste fem årene har vist at et klart flertall er mot at Norge skal innlemmes i Europaunionen. Dagens måling både bekrefter og forsterker nei-flertallet.

– EU har store problemer med økonomien, og med en galopperende arbeidsløshet. Krisene går fra vondt til verre, og alle som evner å løfte blikket ser at den folkelige motstanden vokser også i EU-landene. Dette handler ikke om hva vi tjener eller ikke tjener på å la Norge innlemmes i Europaunionen. Folk ser at EU lider av et enormt demokratisk underskudd og at de små land blir taperne. Den elitestyrte unionen er rett og slett ikke svaret på de problemene vanlige folk i Europa sliter med – arbeid, økonomi og framtidstro for seg og sine barn, avslutter Olaussen.

Nei til EU

Schweigaards gate 34 B
0191 Oslo

neitileu(at)neitileu.no

  • Telefon: 22 17 90 20
Lik oss på Facebook