Du er her: Framside / Aktuelt / Nytt fra Nei til EU / "Folkebevægelsen...
Heming mottar andelsbevis
© Stephen Dupont

Folkebevægelsen selger andelsbevis for å sikre økonomien i den store valgkampen.

"Folkebevægelsen mod EU" satser mot parlamentsvalget

- Kjøp andelsbevis - og bidra til å sikre Folkebevægelsen fortsatt plass i EU-parlamentet, oppfordrer Nei til EUs leder Heming Olaussen.

KLIKK HER FOR Å LESE MER OM FOLKEBEVÆGELSENS LANDSMØTE

En fortsatt parlamentsplass for Søren Søndergaard er ikke bare viktig for Folkebevægelsen, men også for vår kamp i Norge, sier Nei til EUs leder. Han påpeker at Folkebevægelsen på den måten sikrer oss sikker tilgang til informasjon fra et lukket system, gir oss tips og ideer til Standpunkt og også på andre måter bidrar til å heve kunnskapsnivået om EU. Søren har dessuten flere ganger vært rundt i Norge og innledet om EU-spørsmål, bl.a. i lokallag av NtEU. Folkebevægelsens ene mandat henger i en tråd, etter at Danmark nå har en plass mindre i EU-parlamentet. Jeg vil oppfordre enkeltmedlemmer og lag til å kjøpe andeler a kr. 500 til støtte for våre venner, sier Heming, som på bildet viser de 10 andeler AU i NtEU har bidratt med.

Ønsker støtte

Folkebevægelsen er takknemlige for støtte fram mot parlamentsvalget. – Vi sliter økonomisk og setter pris på alle økonomiske bidrag, sier Folkebevægelsens talsperson Rina Ronja Kari. – I tillegg trenger vi selvfølgelig hjelp til kampanjearbeidet, så dersom det er nordmenn som har lyst til å reise til Danmark for å drive EU-kamp er de hjertelige velkomne! Vi trenger stadig flere til å møte folk på gaten og dele ute løpesedler. De som ønsker å hjelpe til kan kontakte Folkebevægelsen sitt kontor i København på telefon: 35 36 37 40, eller epost: fb@folkebevaegelsen.dk . Organisasjonens nettside har adresse: www.folkebevaegelsen.dk

Klikk her for å lese mer om Folkebevægelsens valgkamp. (Standpunkt 2/2009)

Kontoinformasjon:

Bank konto reg.nr. 9860 konto nr. 0000025100.

Giro (+01) 2 33 77 11.

IBANnr. DK31 9860 0000 0251 00.

BIC: FOSPDK21.

Nei til EU

Schweigaards gate 34 B
0191 Oslo

neitileu(at)neitileu.no

  • Telefon: 22 17 90 20
Lik oss på Facebook