Du er her: Framside / Aktuelt / Nytt fra Nei til EU / - Engasjementet fortse...

Om Nei til EU

Ditt fylke

- Engasjementet fortsetter i 2006.

Sør-Trøndelag på Nei til EUs landsmøte 2005

- Vi skal fortsette å kjempe for hjemfallsretten, mot sosial dumping og andre negative EØS-saker, sier Steinar Nygård

Han representerer Sør-Trøndelag Nei til EU på Nei til EUs landsmøte helga 11. - 13. november på Sørmarka konferansesenter sør for Oslo. Sør-Trøndelag Nei til EU er representert ved Børre Melum, Astrid Dalslåen, Marit Sandtrø, Gunn Iversen Stokke, Frøydis Gaare, Steinar Nygård og Hagbart Vebostad.

- Landsmøtene i Nei til EU er alltid svært inspirerende. Mange engasjerte og entusiastiske delegater samles til et godt og sosialt samvær, sier Steinar Nygård.

Nei til EU kan feire viktige seire i 2005. Folkeavstemmingene i Frankrike og Nederland som vraka EU-grunnlova viser at Nei til EU ikke står alene med EU-motstanden i Europa. Vi har fått ei ny regjering som har flertall av EU-motstandere og som lover en mer aktuell EU-politikk utafor EU. Samtidig har vi opplevd en stor vekst i medlemsmassen. Men den positive situasjonen skaper også nye utfordringer for Nei til EU.

- En viktig sak på landsmøtet har derfor vært handlingsplanen for 2006. Den skal vise hva vi skal satse på i kommende år. I det ligger også hvordan vi skal holde "koken" oppe, og det er viktig i det langsiktige prosjekt prosjekt som Nei til EU er, sier Steinar Nygård.

Sør-Trøndelag Nei til EU planlegger et aktivt år også i 2006:

- Vi har "Året etter 2005". Å være bevisst på det slik at engasjementet ikke flater ut er viktig - dvs ingen reduksjon i arbeidet med medlemsverving, og gjennomføring av tiltak for å få flest mulig til å forstå at Nei-flertallet må holdes oppe. Vi vil også satse på å styrke aktiviteten ute i lokallagene i fylket, sier Nygård.

For mer informasjon eller kommentarer, ring Steinar Nygård på tlf 73 59 34 06.

Nei til EU

Schweigaards gate 34 B
0191 Oslo

neitileu(at)neitileu.no

  • Telefon: 22 17 90 20
Lik oss på Facebook