Du er her: Framside / Aktuelt / Nytt fra Nei til EU / Betryggende nei-ledelse

Betryggende nei-ledelse

Pressemelding fra Nei til EU. Sentios EU-måling i Nationen og Klassekampen 15.8 og Norstats måling i NRK siste uke.

- Vi tar Sentios måling med stor ro, sier Heming Olaussen, leder i Nei til EU, i en kommentar til dagens måling fra Sentio som viser 48%-41% i nei-sidens favør, og framgang for ja-siden. Han minner om at meningsmålinger har det med å gå opp og ned, og at det dessuten har vært en noe sprikende tendens i de siste spørreundersøkelsene om norsk EU-medlemskap.

- I NRKs måling sist uke hadde nei-siden 53% og ja-siden 35%, minner Olaussen om. Han understreker at selv om ja-siden i denne ene undersøkelsen gjør det bedre enn på lenge, så leder nei-siden på alle meningsmålinger om norsk EU-medlemskap.

- Det har vært nei-flertall på samtlige norske EU-målinger i fire år og fire måneder nå. At forspranget varierer noe fra måned til måned, er noe vi må regne med. Det betyr ikke at vi ser tegn til noen snarlig EU-omkamp, sier Nei til EUs leder, og påpeker samtidig at Nei til EUs undersøkelse av stortingskandidatenes EU-syn viser at det er et soleklart flertall som ikke ønsker å sende noen EU-søknad de neste 4 årene.

For ytterligere kommentarer Heming Olaussen, 90155894

Nei til EU

Schweigaards gate 34 B
0191 Oslo

neitileu(at)neitileu.no

  • Telefon: 22 17 90 20
Lik oss på Facebook