Du er her: Framside / Om Nei til EU / Kontakt oss / Styret

Om Nei til EU

Ditt fylke

Styret

Her finner du informasjon om Nei til EUs styre og styremedlemmer.

© Nei til EU
Person

Kathrine Kleveland (i permisjon)

leder (leader), arbeidsutvalget

Født i 1966 og bosatt i Holmestrand i Vestfold.

Katrine Kleveland er grafisk designer og bonde på gården Bergan i Holmestrand.  Hun har bl. a. bakgrunn som leder i Norges Bygdekvinnelag, koordinator i nettverket for GMO-fri mat, leder i Vestfold Senterparti og sentralstyremedlem i Senterpartiet.

Kathrine på Facebook

Mobil: 928 25 162
© Nei til EU
Person

Olaf Gjedrem (fungerende leder)

nestleder

Født i 1948.  Bosatt i Bjerkreim i Rogaland.

Fylkesleder i Rogaland Nei til EU.  Er gårdbruker og prosjektleder. Tidl. vara til Stortinget for KrF, fast møtende representant i årene 1997-2000 og 2001-2004. Tidligere varamedlem til den utvidede utenrikskomité. Lang fartstid fra kommune- og fylkespolitikk, blant annet gjennom 14 år som ordfører og 4 år som medlem av fylkesutvalget.

Mobil: 930 63 697
Person

Idar Helle

Nestleder

Idar Helle er opprinnelig fra Stavanger, men bosatt i Oslo. Han er utreder i De Facto kunnskapssenter for fagorganiserte.  Han har bakgrunn som historiker ved Universitetet i Oslo. Forskningsfeltet hans er norsk og internasjonalt arbeidsliv, med særlig vekt på arbeiderbevegelsen i Europa. Han har organisasjonsbakgrunn fra blant annet NTL UiO, Attac, Manifest og sitter i Internasjonalt utvalg i Nei til EU.  

Mobil: 98676403
Person

Tove Berit Berg

styremedlem/medlem av arbeidsutvalget

Tove Berit Berg er fra Oklungen i Telemark, men nå bosatt på Nøtterøy i Vestfold. Hun er ansatt ved Nortura Eggprodukter i Revetal hvor hun begynte i 2002. Hun ble valgt til områdetillitsvalgt i fjørfeområdet i 2015.  Hun har siden 2004 vært klubbleder og ble valgt inn som medlem i landsstyret i NNN (Norsk Næring og Nytelsesmiddelforbund) i 2009. Hun sitter som ansattrepresentant i konsernstyret i Nortura. Hun er medlem i Arbeiderpartiet.

Mobil: 97794690
Person

Boye Ullmann

Styremedlem

Født i 1954. Fra Oslo.

Boye Ullmann er faglig leder Nei til EU. Han arbeider i Fellesforbundet og har bakgrunn fra Rødt.

Mobil: 913 63 024
© Norges Bondelag
Person

Brita Skallerud

Styremedlem

Brita er bonde på Kløfta i Akershus, driver med mjølk, kjøtt, korn og besøksgård. Har vært fylkesleder i Akershus bondelag, og er nå 2.nestleder i Norges Bondelag. Har og har hatt mange forskjellige styre og utvalgsjobber med stor allsidighet. Sittet i konsernstyret i Landkreditt i 12 år. Drevet mye med politikk, men ikke partipolitikk.

Mobil: 924 57 780
Person

Shoaib Sultan

Styremedlem

Shoaib er bosatt på Søndre Nordstrand i Oslo. Han er nyvalgt i Oslo bystyre for Miljøpartiet De Grønne, hvor han sitter i finanskomiteen. Shoaib er utdannet innen ledelse og finans, og jobber i dag ved Antirasistisk senter. Han er aktiv i Nei til Atomvåpen, vært styremedlem i Fredsinitiativet og klimanettverket Global Migrants for Climate Action. Han har tidligere skrevet en rapport for Nei til EU om EU og minoriteter.

Mobil: 997 36 409
© Nei til EU
Person

Anne Lise Hessen Følsvik

Styremedlem

Anne Lise er pensjonist, fra Møre og Romsdal. Har tidligere yrkeserfaring som bonde, annonsekonsulent i lokalavis, fylkessekretær i Senterpartiet, daglig leder i folkeakademiet i Midt-Norge. Hun har organisasjonserfaring fra kontrollutvalget i Giske kommune, tidligere leder for Senterkvinnene på landsplan, tidligere 1. vara til Stortinget. Er nestleder i Møre og Romsdal Nei til EU.

Mobil: 918 36 062
© Eivind Formoe/Nei til EU
Person

Ådne Naper

styremedlem

Født i 1984. Bosatt i Skien, Telemark.

Han har bakgrunn fra Nei til atomvåpen, bystyrerepresentant Skien SV, verv i Telemark SV.  Jobber som fylkessekretær i Telemark og Vestfold SV.

Mobil: 993 83 783
Person

Karianne Hagen Wendt

styremedlem

Karianne Hagen Wendt er fra Stavanger/Rogaland, og studerer nå statsvitenskap ved UiO. Hun har vært aktiv i Ungdom mot EU siden 2012, og er nå generalsekretær i UmEU.  Karianne er partipolitisk uavhengig.

Mobil: 45844828
 
Person

Gunnhill Andreassen

styremedlem

Gunnhill Andreassen er fra Tjeldsund kommune i Nordland. Hun er utdannet lærer og er i dag rektor ved Kongsvik Barne- og Ungdomsskole. Gunnhill har bred politisk erfaring. Hun har vært medlem av kommunestyret sammenhengende siden 1975, med unntak av perioden 1999-2003. Hun har vært medlem i formannskapet i 26 år. Hun har vært varaordfører 6 år før hun ble ordfører i 1993-1999, og er i inneværende periode varaordfører.  Hun har også vært medlem av fylkestinget i flere perioder. Hun var felles parlamentarisk leder for SV, Ap, Sp, KrF og Venstre i Nordland fylkesting og heltidspolitiker i perioden 1999-2003. Gunnhill har vært leder i Nordland Venstre og medlem av landsstyret gjennom 7 år og vært medlem av sentralstyret i Venstre i 2 år.

Mobil: 99155159
Person

Christian Torseth

Christian Torseth er fra Sortland i Nordland, og er leder i Nordland Nei til EU. Han er medlem av SV og fylkeskontakt i SVs EØS-nettverk, og er første vara til fylkestinget i Nordland for SV. Er for tiden leder i Vefsn SV. Han er en uredd debattant og en ivrig skribent i media gjennom mange år. 

Mobil: 98416875
Person

Helle Hagenau

styremedlem

Helle Hagenau er bosatt i Oslo, og er for tiden leder i Internasjonalt utvalg i Nei til EU. Hun har vært medlem av utvalget siden 2001 og leder siden 2009. Hun har også sittet i kvinnepolitisk utvalg gjennom 14 år. Hun er medlem i Rødt, er vara til bystyret i Oslo og er medlem av rådet for funksjonshemmede. Har vært generalsekretær i Nei til EU (2001-2004) og jobber i dag som daglig leder i Norges Tannteknikerforbund.

Mobil: 48276064
© Nationen
Person

Per Inge Bjerknes

Styremedlem

Per Inge kommer fra Sarpsborg/Østfold, har vært sentralstyremedlem i Senterpartiet. Var fylkesordfører i Østfold i forrige periode. Har utdannelse innen statsvitenskap. Ordførerkandidat for Senterpartiet i Eidsberg kommune ved sist kommunevalg.

Mobil: 909 14 145
Syver Zachariassen
© UMEU
Person

Syver Zachariassen

styremedlem (leder av Ungdom mot EU)

Leder i Ungdom mot EU. Syver har bakgrunn fra Senterungdommen, hvor han har vært internasjonal leder. Han kommer fra Eidsvoll i Akershus.

Mobil: 466 68 701
© Nei til EU
Person

Heidi Larsen

1. vara

Født 1958. Fra Sør-Trøndelag, men bosatt i Østfold.  

Larsen har sin bakgrunn fra Handel og Kontor og LO, SV-medlem.  Hun er medlem i fagligpolitisk utvalg i Nei til EU.

Mobil: 988 12 367
© Ungdom mot EU
Person

Åsa Kjerstine Kjølberg Moen

2. vara

Åsa Kjerstine Kjølberg Moen er fra Trondheim i Sør-Trøndelag. Hun er medlem av SU og tidligere vært leder i Sør-Trøndelag SU. Hun har tidligere sittet i landsstyret, og vært både generalsekretær og leder i Ungdom mot EU. Er medlem i Internasjonalt utvalg i NtEU.

Mobil: 90967943
© Nei til EU
Person

Jan Arne Bremnes

3. vara

Født i 1952. Fra Melhus, Sør-Trøndelag

Jan Arne Bremnes er fra Melhus i Sør-Trøndelag. Han medlem av kommunestyret og formannskapet i Melhus for Krf. Er nestleder i Sør-Trøndelag Krf.

© Nei til EU
Person

Arne Byrkjeflot

4. vara

Født 1950. Fra Trondheim, Sør-Trøndelag. 

Byrkjeflot har bakgrunn fra LO i Trondheim og Rødt.  Er fylkessekretær i Sør-Trøndelag Nei til EU.

Mobil: 911 02 807

Nei til EU

Schweigaards gate 34 B
0191 Oslo

neitileu(at)neitileu.no

  • Telefon: 22 17 90 20
Lik oss på Facebook