Du er her: Framside / Kunnskapsbank / Publikasjoner / Løpesedler

Løpesedler

Nei til EU produserer løpesedler om ulike temaer. De kan du enten bestille ferdig trykt, eller skrive ut fra våre nettsider.

Fil

Femte utgave av den populære EØS-guiden. I denne kan du finne kort og poengtert informasjon om hva EØS-avtalen er, hvordan den fungerer og om det finnes alternativer til dagens EØS-avtale.

Delelenke. 

Last ned: EOS_guiden_femte opplag 2017.pdf (2,04 MB)

Løpeseddel 5 fakta om handel
Fil

Åttesiders hefte i hendig A6-lommeformat. Presenterer fem viktige fakta om hvorfor norsk handel vil klare seg minst like godt med en handelsavtale om med EØS-avtalen. Last ned eller send bestilling

Lenke til deling. 

Last ned: Folder Handel 2017 nett.pdf (747,88 kB)

Fil

Last ned Nei til EUs nye verveløpeseddel her. Forsiden har tranflaske med «Styrk immunforsvaret» og baksiden har en kort tekst, signert Kathrine Kleveland. 

Løpeseddelen er laget for utskrift og kopi, med to A5-løpesedler lagt inn på et A4-ark. Last ned, kopier opp og del ut!

Lenke til deling

Last ned: verveflyer 2017 utskriftsversjon.pdf (524,76 kB)

Fil

Denne løpeseddelen har sitat fra de fire LO-forbundene som har vedtak om at de ønsker oppsigelse av EØS-avtalen. Baksiden har en oversikt over de viktigste grunnene til at norsk arbeidsliv blir dårligere av EØS-avtalen. 

Denne utgaven er tilrettelagt for utskrift, med to A5-løpesedler lagt ut på et A4-ark. 

Lenke til deling. 

Last ned: eos på 123.pdf (763,40 kB)

Fil

Denne løpeseddelen inneholder program og påmeldinginformasjon til konferansen Nei2017, som skal være i Oslo 3. og 4. mars 2017. Dette er en uskriftsvennlig versjon som har to løpesedler på et A4-ark. Last ned, skriv ut og del ut til interesserte. 

Lenke til deling. 

Last ned: nei2017 flyer.pdf (620,32 kB)

EØS på sikkerheten løs
Fil

Løpeseddel «EØS på sikkerheten løs», laget til Trondheimskonferansen i januar 2017. For nedlasting og utskrift. 

Denne versjon har to løpesedler på et A4 ark. Trykk her for vanlig skjermversjon med tosidig A5-løpeseddel.  

Last ned: Flyer EOS 123 2017.pdf (800,95 kB)

EØS på sikkerheten løs
Fil

Løpeseddel «EØS på sikkerheten løs», laget til Trondheimskonferansen i januar 2017. For skjerm og utskrift. 

Tosiders A5. Trykk her for utskriftsvennlig versjon med to tosidige løpesedler på et A4 ark. 

Last ned: Trondheimsflyer A5 2017.pdf (730,63 kB)

TiSA-hefte
Fil

TiSA på ti minutter

Velferdstjenester er ikke som andre tjenester. De skal hjelpe oss når vi trenger det mest. Den internasjonale handelsavtalen for handel med tjenester – TiSA – vil få konsekvenser for velferdstjenestene våre. Både de offentlige, ideelle og kommersielle. Hvorfor skal jordmortjenester, tannhelse og flere andre helsetjenester underlegges en internasjonal handelsavtale? Tidligere forhandlinger om handelsavtaler viser at det er mulig å stanse planene ved hjelp av folkelig motstand.Dette heftet er basert på Nei til EU arbeidsnotat nr 2 2016 «TiSA-avtalens konsekvenser for helse- og omsorgstjenester i Norge», av Ebba Boye.

Link til deling. 

Last ned: TiSA på ti minutter 2016_skjerm.pdf (2,88 MB)

Fil

Migrasjon er at mennesker forflytter seg mellom land og regioner, av forskjellige årsaker. Samtidig som det strammes inn på flyktningers rett til å få opphold, er det fri bevegelse av arbeidskraft og tjenester innenfor EØS – og dermed også Norge. De siste årene har antallet arbeidsinnvandrere fra EU-land til Norge overskredet de største anslagene på hvor mange flyktninger som kan komme. De skal også bosettes og integreres.
 
Sosial dumping, der arbeidsinnvandrere blir underbetalt, er et alvorlig problem både for samfunnet og de som blir utnyttet. Det kan bli vanskelig for flyktninger å komme inn i arbeidslivet dersom de må konkurrere med lavtlønte arbeidere fra EU-land.
 
Hva tenker du om at Norge skal ha fri arbeidsinnvandring for én gruppe mennesker, de fra andre EØS/EU-land, mens adgangen til opphold og arbeid begrenses for flyktninger som kan ha behov for beskyttelse?

Folder utgitt av Nei til EU oktober 2016

Last ned: Migrasjon 2016 5.pdf (6,14 MB)

Fil

Vi stoppet ja-sidens grunnlovsendring. Nei til EU var sentrale i forsvaret av spillereglene i EU-debatten. Kandidatundersøkelsen vår sikret at stortingsrepresentantene holdt løftene sine.

Vi kjemper for norsk suverenitet! Nei til EU mobiliserte en stor kampanje mot regjeringens avgivelse av suverenitet over Finanstilsynet. Nå vil vi mobilisere for å stoppe suverenitetsavgivelse til EUs energibyrå Acer!

Vi skal stoppe de udemokratiske gigant-avtalene TTIP og TISA! Nei til EU mener avtalene truer det norske folkestyret, og må stoppes!

Verveløpeseddelen (A5) er laget for dobbeltsidig trykk.

Last ned: flyer folkestyre 2016 dobbel for print.pdf (1,94 MB)

Nei til EU

Schweigaards gate 34 B
0191 Oslo

neitileu(at)neitileu.no

  • Telefon: 22 17 90 20
Lik oss på Facebook