Du er her: Framside / Hemings blogg
Heming Olaussen
© NtEU

Hemings blogg

Heming Olaussen var leder i Nei til EU 2004-2014. Han er aktiv på sin egen facebookside. Bli venn med ham der :)

ikon for blogg

Statsminister Stoltenberg har offentlig krevd EØS-lojalitet av regjeringspartnerne SP og SV

ikon for blogg

Glansbildet av fredsprosjektet EU sprekker. Årets fredspris er en hån mot et kriserammet Europa, skriver Heming Olaussen, leder i Nei til EU.

ikon for blogg

Nei til EUs solidaritet går til vanlige mennesker, arbeidsløse og fattiggjorte, i Hellas, Spania osv, ikke til EU-eliten.

ikon for blogg

TB på parti med makta

En av pressens viktigste roller er å ha et kritisk øye retta mot makta, hvordan den enn ytrer seg.

ikon for blogg

Absurd tildeling!

At EU får Nobels fredspris er Jaglands og Lundestads store revansj. De har ivret for dette i årevis. Med hjelp av sjukdomsforfall i komiteen klaret de endelig å få det til.

ikon for blogg

Norge går så det suser, i motsetning til EU. Men er det ikke bare fordi vi har EØS-avtalen? Må vi ikke ha EØS-avtalen for å få solgt varene våre?

ikon for blogg

Alle har fått med seg hvilken forferdelig situasjon Hellas er i, ut fra den eurokrisa som rir mange EU-land som en mare. Blant annet har de over 50 % arbeidsløshet blant ungdom, 5000 småbedrifter legges ned hver måned, sjølmordsraten har økt voldsomt, og barn besvimer på skolen av mangel på mat!

ikon for blogg

NHO-svada om EØS

Dersom EØS-avtalen sies opp, går vi ikke ut i et svart hull. Da trer frihandelsavtalen fra før 1994 i kraft. Den sikrer tollfrihet og tilgang for norske varer til det europeiske markedet, og omvendt. 

ikon for blogg

Jeg tror det er klokt av en EU-ambassadør til Norge å avstå fra å benytte seg av den norske ja-sidens myter i norsk EU-debatt.

ikon for blogg

At EU griper inn i medlemslandenes selvstyre er et ikke ukjent fenomen, men truslene foran valget i Hellas tar maktarrogansen til et nytt nivå.

Nei til EU

Schweigaards gate 34 B
0191 Oslo

neitileu(at)neitileu.no

  • Telefon: 22 17 90 20
Lik oss på Facebook